MAGAZINE-KEEPER



100 kronor, en praktisk svart cool tidningshållare. Gardiner, deo, påslakan och örngott stod också på inköpslistan, små saker men en nöjd chey.

Live well and live easy

Det finns en tid för allt i livet. Och allt har sin tid, man ska inte skynda på livet. Man ska njuta av sin barndom, uppleva sina tonår, lära sig under sina ungdomsår och leva fullt ut när man någon gång blir vuxen. Ibland vill jag säga åt tonårstjejer som stressar att ta det lugnt. Jag vill säga till 12-åriga tjejer att ni behöver inte lära er lägga foundation nu, ni kommer lägga flera kilon av brun smet på era kinder under er livstid. Jag vill säga till tonårstjejerna att inte dras med och prova på alkoholen, ni kommer att få upptäcka och lära er tycka om alkohol längs med era år i alla fall. Drick inte äcklig häxblandning som får er att kräkas innan midnatt, när ni fortfarande är barn och med all rätt kan äta fredagsmiddag med er familj, kolla på Lets Dance och spela ett sällskapsspel med en skål chips framför er. När man blir lite äldre sen och kan gå ut varje dag i veckan och dricka alkohol lagligt, då saknar man de åren man var yngre och bodde hemma och hade fredagsmys. Jag skulle vilja säga till alla tonåringar som försöker fly sin familj att stanna hemma oftare, för sen hinner man knappt blinka innan man är "vuxen" och inte bor med sin familj längre.

Michaela Forni

PEARLY



Man klickar sig aldrig ut ur modekungens hemsida utan att drömma om minst fyra saker. This green queen är grymt grön och grymt grym! Dock en tusenfoting för dyr. Därför har man päron som pröjsar....Kommer snart, ska övertala mor och far. HEHE. Go kväll.

BAGILICOUS

                              

Har hamnat i en hemlig väsktrans. Men lite inspo skadar inte. Mina ögon är fastkedjade i denhär väskan från H&M, pröjsa 399 kronor och den är din! Fast i mars då den gör sin debut. Ska måla mina naglar i zebra, resultatet får ni later!

SUNNY SUNDAY











Klockan 10:30 gav jag mig ut för att ta bilder på inköpen (från i torsdags!!!!) och ta en promenad. Så efter många ''men'' och ''nja, inte idag, imorgon'' gick jag ut och knäppte några bilder. Inte dom bästa men ni ser ju i alla fall vad det är. xx

LOCKIG DAM I EN BLACK DRESS





Mamma gör sig fin för en ståupp show med Robert Gustavsson i Göteborg följt av en fin middag. I wish I was on that horse.

Jag är Lucy in the sky



Det är en bra dag, det är lördag, helger brukar vara uppskattade. Snart drar jag nog ut och fotar lite. På måndag är det skola hela dagen, men gudars vad mycket v.8 har att erbjuda! Krigs-prov, gymnasieval, top model ny sässong, strosa runt i nya plagg och längta till v.9. Nu leker inte livet med mig utan nu leker jag med livet. Bjuder på en charmig pussbild från studion (köket) Min koncentration är som bäst när jag känner kylskåpets kyla.

19 februari, jag jobbar

‎''Jag lever livet'' jag jobbar och pluggar at the same time. För så ser ju livet ut, antingen jobbar man eller så pluggar man mer än halva livet. Jag mixar ihop'et

FRU-KOST ÄR FÖR KVINNOR



Morn morn! Min mamma stod säkert i en kvart, femton minuter, (pizzabagare citat) och illglodde på min tallrik. Till slut spydde hon upp riktigt fula ord som krossade mitt hjärta ''Ska du verkligen äta detdär? Det ser ju ut som att någon slängt upp en soppåse på tallriken''  Det måste vara hennes syn eller morgonhumör, tänkte jag.

Några minuter senare: jag står och fotar och så går mamma förbi: men seriöst, ska du ta kort på det också? Lägga ut på bloggen? Ae Rebecka. Till slut gick alla mina proppar i förrådet och jag sa med lugn röst: Mamma, jag suger på att skära gurkskivor, jag suger på att hyvla ost, jag är bra på att värma mackorna, jag är bra på att smöra och jag är ännu bättre på att göra frukost så att det passar mig. POWNED MUM! 

morning to bedtime



Jag börjar alltid mina morgonar likadant. Förutom när jag är ensam hemma, dom flesta brukar kavla ut sig på sängen medan jag är uppe före tuppen (om så är fallet att mina päron åker iväg tidigare). Hur som, frukost är inte min favorit punkt på dagen men min variation hålls mellan två mål: cornflakes med torkade jordgubbar/hallon med mjölk eller te och hemmabakat bröd. Vidare off! Klär på mig, brukar oftast prova allt jag har i garderoben och till slut bestämmer jag mig för att ta det som jag tog på mig först. Ugh, och som vanligt, brukar jag alltid gå till skolan tidigare än lärarna (okej kanske inte så tidigt, men jag brukar tajma Bernhard som kommer runt 7:15) Efter skolan så kan det hända vad som helst. Allt ifrån till att jag pluggar i bibblan med plugghästar till att jag spelar sims till 1 på natten. Mindre bra det sista. Men sånt måste man unna sig med ibland när det är lugna puckar i skolan. Dom lediga dagarna är almost the same, förutom att jag shoppar oftare, sover längre, äter mer och tänker mindre.

Saker som jag gör VARJE dag och som gör mig hel: kolla facebook minst fem tusen gånger. Läsa MLIA och skratta åt andras liv. Spela sims och längta till en egen lya. Sova och hoppas att jag blir arton när jag vaknar. Hoppas att du fått svar på tal ebba! XX!

CIAO



Jag är verkligen dålig på att lova saker. Bilder kommer så fort jag fått mat i magen! Nu är det dax för min specialitet, pasta con tonno e mais á la rebecka!

Götlaborg

Imorse runt halv nio tog min kompanjon och jag bussen till stor stan. Vi hade det bra medan plånböckerna och fötterna led, påvägen hem syntes det att det varit en bra dag. Båda var slitna och trötta, askalas dag! Bilder på trasorna kommer imorn, när jag har tid att fota allt. Fotbad och ansiktsmask väntar, åh. lovvvve dudies

ON SKYPE


COVER BY U.M, YUMMMMM!!!!


Mercredi la seizième



Il peut y avoir un poste en français ce matin. Je me sens l'odeur de pain grillé français avec des fraises et un peu de sirop, délicieux. Complet et le petit déjeuner pour un mercredi.


Det får bli ett inlägg på franska denna morgon. Jag känner doften av fattiga riddare med lite jordgubbar och sirap, mums. Fullbordad frukost för en onsdag.

KVÄLLS KOMEDI



I skolan har vi pratat om andra världskriget i snart över en månad och jag får sådana här frågor. Maxi maxi... 

hårtrassel och videoprassel



Hallå alla godingar som sitter insnöade i hemmet, idag är det tisdag och jag har varit kung för en dag i mitt hem. Mina päron åkte upp/ner? till Änglaholm tidigt imorse medan jag kavla ut mig på sängen till 12.30. Chillig dag må ja säga. Dom enda problemen för mig idag har varit video-uppladdningen och mina tovor. Eftersom att jag förvandlats till en degklump så orkar jag inte ens borsta mitt hår. Ughhhh. Får väl reda ut hårstråna en gång för alla.

Jag ger en kaka tillbaks, för dig ska jag baka dom tusen gånger om



Tillägnat till hanna.

JULIA ROBERTS





Tidernas mest jordnäraste, härligaste skådespelerska med ett smittsamt leende också! Eat,pray, love, toppar alla favoritfilmer hittills. Värmde upp morgonen med frukost, film och med galna afrikanska dancemoves. Nu ska jag dra över till grannarna och bjuda på kakor, xx!

IF YOU DONT LIKE THEIR RULES, MAKE YOUR OWN



Var tvungen att ta en bild på kusinen Magda. Jag lyckades ta en bild på denna envisa tjuren medan jag var i österrike. När svenska barn hade lov gick tyska barn i plugget. Det som var meningen med denna bilden var att jag ville meddela att jag bestämt mig för mitt gymnasieval: designprogrammet (magda går på samma, går kanske i släkten) NU ÄR DET SPIKAT

DEAR DAY

Nu har startskottet avfyrats och träningsschemat har börjat rulla. Idag: gå över till M&E och bjuda på kakor samt gratta alla hjärtansdag, ta bort nagellack, simma och till sist sola. Nu kör vi! Happy valentine dudies.

UPDATE: 16.54 sola


DON'T BE A DRAG JUST BE A QUEEN



Lycklig ägare av dessa nagelfärger. Ville bara tillägga att mitt minne kommer tillbaka mer och mer om vad som hände häromkvällen. Just nu skrattar jag åt det även om jag inte bör göra det. Who cares? Det är mitt liv, allt jag gör är till 100% mitt riktiga jag, ångrar inget, skratta åt det så går det över utan dåligt samvete. LIVE-LAUGH-LOVE.

SHAPE UP, AND GET IN SHAPE



Nu börjar jag på riktigt, inget falsktalarm, annars hade jag inte köpt en kalender lika stort som ett bord och kostar lika mycket som 50 kronor, sicket kap! Ska se till att den används väl. 57:e gången gilt

Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.

''I natt smidde jag tusen planer.I morse gjorde jag som vanligt.'' Det citatet passar bra till mig. Jag funderar och bollar hur mycket som helst med min framtid och mina drömmar. Halva mitt liv har gått till att drömma mig bort på sjukhus och ett liv som kirurg, och nu helt plötsligt har jag en sorts dragningskraft att gå designprogrammet, veligt eller vad? Men sånt är livet, den som velar kommer till slut fram till något. Vad det gäller mina mål är det en suddig bild. Det viktigaste är att vara nöjd och glad klart slut.

BLOUSE N° 2



Imorse kämpade ögonen med att hålla sig vakna, det resulterade på en väldigt go kväll med nya dans moves, minnesluckor och gott folk! När kommer reprisen brudar? Mmmmm. Bra. Det roliga var inte riktigt över där utan innan idag åkte jag och min mor till Göteborg igen för att mingla bland affärerna. Hittade en vit blus. Jag har blivit drabbad av blus-sjukan. Hur som, veckorevyn, film och oboy väntar. Imorgon börjar allvaret. Berättar mer senare, stay tuned

LADY Á LA GAGA

Nya singeln med gaga, press the text. Tyvärr finns den inte på spotify än. Meningsfull text, en ny favorit helt klart! xx

BLACK BLOUSE



Från någon affär, någonstans i Göteborg.

Dag 3 – Min favorit årstid och varför.

Det står mellan våren och sommaren, men jag tror att den övergången där emellan höjer min puls lite mer. Efter den kalla vintern saknar man nästan myggbetten, brännan, jordgubbarna, nyklippt gräs, grill och alla sena kvällar med nära och kära. Åh, vår-sommaren är välkommen!


SATURDAY



Jag är mer än redo nu! Mamma är min life-savior. Igår var hon i Göteborg och drog med sig en svart vacker blus hem och ikväll skall den användas. För ikväll vankas det utgång (klyshigt sagt) men alltid lika roligt och skönt med omväxling. Over and out! xx

FRIDAY



Finally friday, finally school-break!! Åh som jag har längtat, nu blir det film och frossa för hela slanten. Bjuder på en lite (ganska mycket) skum bild på mig just nu. xx

Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.

En person som har likadan humor som mig, vi brukar alltid planera en massa saker och så går allt åt fanders men vi hittar på något annat minst lika kul, hon har börjat att dricka cola 24/365, hon lyssnar inte på mig när jag mår dåligt bara för att jag är otydlig av tårarna (men hon gör sitt bästa), hon är en person som skulle hålla ditt hår när du spyr istället för att säga: GROWS! hon är hanna, min barndsomvän och min andra halva som jag alltid vill träffa. Puss på dig stumpan


She got me feelin like Mr. Roboto



Black Eyed Peas – Just Can’t Get Enough 

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.



Here we go..
(1)Jag skrattar högt (2) jag rapar högt och ofta (3) jag gillar att låna böcker för att det ser smart ut (4) har världens sämsta pigment (5) brutalt ärlig (6) har en tendens att inte skämmas över 98% av allt ''pinsamt'' jag gör (7) slickar hellre toaringen än äter ärtor (8) svarar alltid ''hej det är jag'' i telefonen (9) mitt favoritämne är svenska (10) kontrar alltid alla andra även om jag till slut kommer på att jag har fel

KLYSCHA

Från och med idag och 25 dagar framåt berättar jag saker om mig. Dels för sysselsättningen på datorn eftersom att jag snart bojkottar facebook och dels för att avslöja lite mer om mig, enjoy people.

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Hur ofta/mycket jag tränar.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.

THURSDAY



Som sagt, Del 2 av det nationella provet i svenska. Har laddat upp matförrådet med två solrosfrömackor, två color och en schweizernöt, detta skall nog gå vägen! Håll tummarna åt mig, för jag måste skriva haha.
Hur som haver, bilden föreställer en frisyr som inom kort kanske ska genomföras följt av optikbesök. We'll see the results...

6.44 AM



Tid över menas med att man har tid att spana efter saker att fynda, köpa eller drömma om. Denhär morgonen är som alla andra, den går till drömmar och till att kolla på hjärtats medicin ovan! God morgon och hejdå!

HANDMADE MASTERPIECE



Paris tröja från topshop, jeansshort från cubus och Dr.M från shock. Människan är organiskt gjord, made in sweden. No sense of humour, but I tried. _moi

8 FEBRUARY

Del 1 av svenska nationella prov idag, it went WELL AS HELL. 

LOUIS TISHA WITH AN EDGE OF ROCK



Mycket, MYCKET vackert. Åh så underbart samspel av de olika trasorna ovan. The do of the day: röja undan och skissa. CYA xx

désolé



På svenska, ledsen. Du har dragit ner mig till helvetet, mitt hopp, mitt ljus har du släckt. Hoppas att du lever fint och är lycklig forever after klart slut.

CHANEL 463



Go morgon, dax att måla naglarna med rose satin och bege sig lite tidigare till skolan för att ''för-plugga''. Very well. Ha en bra måndag! ♥ xx

SLEEP TIGHT YA'LL

Har inte så mycket mer att säga än det som uppdaterats, imorn är det måndag och då vankas det: matteprov, solning och plugg. Berättar mer ingående vart jag tar vägen imorn. xx!


ACNE; does it again



Apsnygg tee från Acne. Varför är min kläd-abstinens som värst när jag är pank? Ugh. Dax att skriva cv....X LADIES.

JOIN ME



Istället för att tänka så låter jag denna söndagen gå åt glee avsnitt och dricka mer mocha latte. JOY

A CUPPA



Egentligen bör jag lösa några mattetal eftersom att vi har prov imorn, men istället  gör jag en mocha latte á la rebecka och spelar myscene på annas länkburkar. Det går jätte bra. Klocka är för mycket och jag bör verkligen öppna matteboken och göra något åt mitt liv!!!1!!11!!!one!!!! Okej då, får väl dricka vidare i min desperata tillvaro.

CURIOUS | VISCERAL | EMPTY | HAPPY |




Vóila







Jag måste bara erkänna en sak och det är att jag verkligen är kass på att ta självutlösar-bilder. Om ni inte ser kan ni ju gissa er fram till att det är svarta byxor från Vila, magvisar-tee med fransar från bikbok och halsband från H&M.

WEEK. 6



GOOD MORNING YA'LL. Här har vi då en liten resumé på min vecka, lite ironi, lite wanties t.ex MOCHA LATTE FRÅN ESPRESSO HOUSE, åh...apropå mat. Jag tror jag har svalt en kurd för min mage kurrar. OBS!!! Klockan: 06:49

PERSONLIGT Á LA MOI



Jag är invirad i mina känslor som sätter fälleben på mig. Designprogrammet på Bäckäng får det bli, oavsett vad någon annan säger, jag gillar kreativitet och att stå på egna ben, och nu gäller det att lyckas. Ska banne mig visa andra att jag kan offra mer än jag får tillbaka. Att jag kan chansa och leva nuet, prova mig fram. Så för min skull, sluta tjata om naturprogrammet medicin och hälsa. ''Man lever bara en gång'' - pappa

THE WALLET NEEDS MONEY TO SURVIVE



De ante mig! Jag har länge velat klicka in på gina's hemsida, men så tänker jag: det som finns på nätet finns sällan i affärer. Men häromdagen var min mamma i stan och fick syn på denna sötisen, och luckely fanns den på båda hållen, o-troligt. Plånboken och vill-ha abstinensen kliar. AOUCH. xx

KILLER BOOTS



MHM. Mumma. Dessa godingar trilla in i brevlådan hos en kär vän till mig. Godingarna ser bra ut och ser bra ut på fossingarna. Det är ju en liten skam att jag redan tömt spargrisen. Typiskt mig

Summer dreams



Perfekt bild för perfekta tankar. När jag ser bilden tänker jag på sommaren och att allt är möjligt. Klyschigt men det känns i alla fall så för mig, mmmmmm. Hoppa över våren, släpp fram sommar och sol, myggbitna ben, bränd hy och långe farbrorn- glass. Någon mer som håller med på den fronten?

16:05 Cheveux



Jag hatar frisören. Jag hatar att klippning är ett måste. Jag älskar flickans hårfärg på bilden. Jag tror jag har fått en idé. Jag tror att jag tjuvar hennes hår och klipper och färgar mig liknande. x

Conscious Collection




Alla verkar bli helt go-go ga-ga över denhär collectionen, och jag måste säga att detta var riktigt sött! Klänningen i mitten favoriserar jag på min vill-ha lista. Och jag vill ha fredag, helg, lov, sommar. Att tiden ska gå swisha förbi, att alla bekymmer ska släppa. Att jag någon gång kan bestämma mig för gymnasiet. Jag kommer igen med mer uppdatering, mitt liv är upp och ner idag.


Ruffles

                                

Denna combon är sockersöt! Jag vet dock inte hur den skulle sitta på mig med tanken på all julgodis som lagrats i mig. Men förberedelserna för sommaren har redan dragit igång! Fusk-sol och simning, thumbs up!

RSS 2.0